Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 4. tammikuuta 2013

Kait sitä pitää lähtee kivun poistoon!!

Sillä kait se kipu lähtee millä tuleeki jos ei mitää vakavampaa oo!! Eli tää läski lähtee noita vitun pitkiä suoria taas kahtoo... Ne on jo liianki tuttuja.com!! Kaikki nyt ulos ja liikkuu nii ei sitte tuu märy ku pakkasta -20 tai jopa -30 astetta!!!Sekin kyllä vielä tulee... Ei kyllä paljo mua hijasta.. On vähempi ohitettavia ja irto koiratki on sitte ihan jäässä heh..heh..!! Taitaa tulla 80km kävelyä tälle vuojelle täytee jos saa ihtesä semmosee raivoo et vetää takkia päälle ja menoksi!! Tsemiä kaikille lahjattomille jotka ei ossaa/jaksa juosta!!!

5 kommenttia:

 1. Sinusta tulee mieleen "Wist", tuolta Anttalan kirjoista. Pelkäämätön ja väsymätön. Huikea tahti sulla, kun kahtoo puolen vuojen kilsoja ennen LUV-viikkoa. Kuten päivällä totesin: -"Sulla on lahjoja harjoitteluun". Sulla on kyllä päätä... Herra-jeekkara, täällä pijetään kaikki naapurin mummuja myöten joka paikkaa pystyssä, jotta pysyisit myös ehjänä.

  Tsemppiä! LIHR!

  VastaaPoista
 2. Liikunnan riemua Jannelle !

  Aikansa kun kävelee niin lähtee juoksuun väistämättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on eri MIEHIÄ mistä niissä kirjoissa on kirjoteltu cosmos!!! Ja kait ei oo lahjojakaa harjotteluun ku ei ossaa aikanaa lopettaa "yleensä ainakaan" Tsemiä juoksuun cosmos!!
   Kiitos Pasi!! Ja voit olla viisaampana oikeassa... Välillä on jo meinannu lähtee kävely käsistä,Pitäny koittaa jarruttaa,ei se oo mahdotonta oppia sitä juoksu hommaa!! Hauskaa reeniä!! Huumoria unohtamatta!! t:J Leno

   Poista
 3. Lenossa on paljon mielestäni ultraan tarvittavaa SITKEYTTÄ. Usein vahvuus voi olla myös salakalava heikkous. Ei ole kuin "valssi merellä" harjoittelun määrän säätely. Sitkeyden omaavalta vaaditaankin ROHKEUTTA höllätä, kun on sen hetki. Sateen jälkeen tarvii monasti vähän paistaa, jotta hedelmät kypsyvät.

  Tsemppiä! Terveyttä! Jatkuvuutta! Kärsivällisyyttä!

  Ehkä tärkein on kuitenkin sisäinen palosi, joka roihuaa liikuntaan energiaa suunnaten.

  T: Cosmos

  VastaaPoista
 4. Hyvä Janne! Raaka peli pitää olla!

  VastaaPoista