Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

120,672km

RANKKA kisa reitti ja vettä sateli.. kalusteet kastu=rakkoja 8kpl. Mäet sorvas polven turpoamaa! Mut uskomatonta tuli oma ennätys 120km voi jokainen käyvä kokeilee josta juoksua noin 10km! Mut mahtava fiilis!! Pitäs osata nauttia ,, vaa eipä oikee osaa ku on aina tottunu tsemppaa noita Lahjakkaita!!! Siis ihan yllätys tulos! Eipä tässä enempää tarvi ihtiä kehua! Mut oli pakko ku on tää nii harvinaista! Ja tiedoksi et tää tulos ei kestä kauvaa. =Eli nautiskelen nyt.com

7 kommenttia:

 1. Harvinaista tai ei fiilistele rauhassa,
  Olet sen Ansainnut!
  Mahtava suoritus kaikki huomioon ottaen!!!
  Oma ennätys on aina realistinen ja hyvä tavoite, kaikki muu on pelkästään plussaa! Pikaista toipumista ja mukavia tulevia kävely ja juoksukilometrejä!

  VastaaPoista
 2. Erittäin tyytyväinen saat ,olla muista kaikki ei pysty vaikka harjoittelisivat tuon kaltaisiin tapahtumiin niin tuohon tulokseen.

  VastaaPoista
 3. Laki saa olla ylpeä ,kun on kovia poikia laittaa maailmalle.
  Eikä koko seuran maine lepää Vähäahon väsyneillä hartioilla kannettavana.

  VastaaPoista
 4. Leno on kingi! Toivottavasti aktivoi muitakin koittaan rajojaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kova suoritus! Kyllähän siellä moni juoksemaan lähtenyt kirjasi vähemmän kilometrejä, puhumattakaan meistä viivalle selviämättömistä.

  VastaaPoista
 6. Ihan oikeasti kova veto kuten aiemmin jo kommentoin. Itse olen kävellyt noin 25 kilon vaellusrinkan kanssa Käsivarressa parhaimmillaan 40 km päivässä ja eräässä sadan mailin kisassa melkein 50 km enkä silti kuvittelekaan käveleväni tuollaista matkaa tuolla vauhdilla.
  Kisassa tämän kävelijän sai juosta kiinni ihan tosissaan varsinkin omassa hiipuvassa loppukatastrofissa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos oikeen paljo kaikille! Työpäivä takana ja yöllä taas ajeleen kohti sastamalaa,Saa siinä rakot kyytiä! Muuten kaikki hyvin:vähä polvi ja nilkat turvoksissa ja rakot herättelee yöllä! Mut nälkä kasvaa ja ois jo mukava päästä lenkille!! Tsemiä kaikille ps.Harjoitelkaa paljo mut älkää liikaa.com!

  VastaaPoista