Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kokeilu lenkki!!!

Piti käyvä kokeilee miten jalat kulkee viikon tauvon jälkeen! Ja taijan antaa vielä vko aikaa toipua! Rakoissa vielä vettä ja laastarit on pysyny,paitsi yks eilen irvisti siihen mallii et otin sen jo pois! Eli 2km jälkee kastu sukka ku puhkes yks rakko! Ja tietysti vasen polvi vähä jäykkä ja kipee mut turvotus on jo pois! kummanki reijen ulkosivut on vielä ilman tuntoa...Kuulema selän hermoista johtuu mut minkä sille mahtaa!!! Ehkä pitäs olla välillä pitempää makuu asennossa nii tulis hermoille tilaa! Mut näillä mennää nyt!!! Fiilis on hyvä ja ku heti meni töihin nii on ollu pakko liikkua ja sehän se on parasta näihinki vaivoihin!! Oli cosmos "kirjailija" tehny tosi hyvän jutun Nivala lehteen! Kiitos tätäki kautta!! Ois vaa pitäny verrata meihin 70 luvun pullamössö poikii nii ois ollu lähempänä oikeeta vertaus kohetta!! Kyllä ne on ollu eri miehiä sillo 30 ja 40 luvulla! Hattua päästä!! Cosmos on taas päässy vauhtii! Vetää lenkkiä ja suunnittelee kovaa rastia itelleen!! Mut mukana ollaa ja toivotaa Onnistumista Onskulle!! Se on kova jätkä!! Ja armottoman kova reenaa! Eli tämä päivä nautiskelua se 5km. Mukavan viileä ilma!! Tsemiä muistakaa paukuttaa kilsoja.com!!!!

3 kommenttia:

 1. Sankarit tekevät jutun juurta. Hyvällä omalla tunnolla kannattaa palautella. Lahjattomien on pakko harjoitella. ;) Vaan ei vielä oikein pysty - vain hiippailemaan. Eilen illalla 21,7km, tänään aamulla 10,6km. Jospa taas jossain vaiheessa pystyis alottaan reenit. Täytyy hiiviskellä sitä ootellessa. Hyviä palautumisia Lenolle!!!

  VastaaPoista
 2. Joo siksi kävin kokeilee ku oon niin lahjaton.. mut eipä sitä onnistunu siinäkää!! Mut cosmos se pystyy vetää lenkkiä ja hyvä niin ja kaiken lisäksi on lahjojaki!! Tsemiä.com (mulla ei oo jalat,sukset eikä keppi lentäny,unohtamatta kuulaa,ja painon nosto tuloksia),,, en jaksa enempää kirjottaa nyt! Mut lihr kerhosta erotus on jo lähellä Onsku!!! Ja yöllä töihin.fi

  VastaaPoista
 3. Kyllä sillä Onskulla on kirjailijan/reportterin kynä hallussa, kun hän juttuja eri julkasuihin kirjoittelee.
  Ilmoittele Leno sitte kun Onskulta vapautuu paikka Lihr:stä, minä voisin hakea sitä paikkaa. ;) Ettei hyvän kerhon toiminta pääse aivan laantumaan, kun lahjattomat siirtyy lahjakkaisiin.
  Mulla mennyt jalkojen hoito lähes pelkästään Pumpin voimalla. Pyhänä kävin eka kerran Vierumäen jälkeen Onskun kans aamulla hölkkään. Vieläki on etureiden tönkkyrän tuntuiset. Pikku hilijaa hyvää tullee.

  VastaaPoista