Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. syyskuuta 2013

TJ 6 Päivää

Kisa lähenee!! Ens vko lomaa nii kerkee pakata repun ja heittää vähä lenkkiä! Isoin huoli on kantapäähän mielellään tulevat rakot! Niitä tullu taas ihan pikku lenkilläki! Nyt sain cosmokselta hyvät lenkkarit koe ajoon! Eli nyt suunta ulko ovelle testaamaan!! Toivottavasti paikat pysyy kunnossa.. Eikä pukkaa mitää räkätautia ens vko lla! Kisa pyörii mielessä jo nii et mahasta ottaa!! Tsemiä ja nyt jalakaa toisen eteen!!

10 kommenttia:

 1. Leno on härkä. Toivottavasti kenkävalinta onnistuu nappiin. :) Se on selvä, että Lenolla on kovin pää kaikista ultraajista, kunhan vain kapulat kestää etes jotenkin, liikkuu Leno 24h VAIVATTA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaa et jalat kestää!!! Kenkiä pitää vielä testailla nii tulee samalla kilsoja!! Joo kova pää mut ei se riitä teijän lahjakkaiden kisoissa!!! Mut Cosmos tekee nii kovat lukemat et voijaa tulla pää pystyssä kotia!!! T: Mukana käppäilevä huoltomies J.Leno Lihr.com

   Poista
 2. Hienoa tavata taas !

  Vierumäki vaviskoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mukava ku nähään siellä! On se nii mahtavaa porukkaa! Ja kulutetaa lenkkiä24 tuntia siihen mallii et ei oo epäselvää kellekkää ketkä sielä kävi!!

   Poista
 3. Onnittelut. Olet kyllä tosi kova jätkä, et isommin huutele etukäteen, mutta sitten kun hetki koittaa niin menet kuin mies. Ja silloi kun sanot, että painetaan täysillä loppuun, niin sen myös teet. Ja taisitpa tehdä Nivalan miesten ennätyksen vuorokauden juoksussa. Hienoa.

  VastaaPoista
 4. Juu kiitos! Ja kyllä piti mennä kierros kerrallaa ku oli nii rankka rata,,,,ite aattelin et 50km ois jo kova saavutus ku vettäki tuli aika kovasti,, eli rakkoja tuli mukavasti sitte 8kpl... jotka johtu märillä kegnillä menosta.. Mut sanoinki et satas vaikka lunta nii menis hyvin mut meni kyllä hyvin vesisateessaki!!! Mut ei oikee itekkää tajua et meni noin monta km noin paskassa kelissä ja ku ei oo reeniä ees paljo! Mut kait kova pää on puolet tuloksesta! Hyvillä mielin töihin aamulla! Tsemiä kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Itse mukana juosseena voin todeta että tämä on kova kaveri - oikein pelottaa jos alkaa vielä juoksemaan.

  Kyseisellä radalla (mäkiä) ja kelissä (monsuuni) tuo 120 km on tosi kova veto.

  VastaaPoista
 6. Komppaan Koskista! Leno on - kuten olen monasti todennut - kovin tietämistäni ultraajista päältään. Ja Leno tietää itsekin, että yksi vähäisimmiltään kunnoltaan. Silti, taulu kertoo aina totuuden. Leno on nyt pisimpään Nivalan miehistä 24h aikana viralisissa kisoissa edennyt URHEILIJA.

  Onnittelut tätäkin kautta! Janne (Leno) haluaisi olla paremmassa kunnossa, mutta se vaatii sisäisen äänen, joka nyt lähestyy häntä. Olen iloinen näkemästäni.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut!
  Voin silmissäni nähdä, kuinka tuo 120 km sinulta taittui. Osoitit oman sinnikkyytesi ja sisusi jo viime kesän Kipinän 24h kisassa. Sä oot niin...kova kävelemään(näin taitaa laulaa myös Jope)
  Nyt lepoa ja nautiskelua saavutetusta tuloksesta.

  VastaaPoista