Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää Uutta vuotta kaikille!!!

Se on moro!!! Toivotaan hyvää tulevaa liikkumis vuotta kaikille!!! Toivotaan oikee kovasti et pysytään liikkeessä =Terveenä!! Ite koittanu päästä pari vko eroo selkä kivusta... Rupeehan se auttaa ku on muistanu käyvä kävelee taas joka päivä etes pikku lenkkiä"!! Suurin kiitos kuuluu Pojalleni Tonille jolle ei auta keksiä mitää syitä olla lähtemättä! Se määrää jopa lenkin pituuen ja mikä koira pääsee mukaan "niitä on siis vain kolme" Paljo on liikuttu metissäki ku hommasin ne metästys luvatki vähä aikaa sitte! Cosmoksen ja Pumpin kans tuli siinä vko loppuna parannettua maailmaa Pumpin hyvässä saunassa! Ei siitä sen pitempää kirjotella! Mukavaa oli!!! Kuten huomaatte aina on kiire ja harvoin tulee käytyä koneella! Mutta hyviä lenkkejä ei siis liika pitkiä..Nautiskelkaa!!! Ja tais olla mulla eka vuosi ku käppäilin yli 1000km. SIIS JOSPA TULEVA VUOSI MENEE 2000KM.. HEH..HEH!!!!

4 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta ja ehjää sellaista, terveen lisäksi! 2000km menee rikki, jos saat ehjän vuoden - ehkä jopa 3t. :) Paine on parasta? ;)

  VastaaPoista
 2. Aina se vaatii lisää!!cosmos.com!!! Tänäänki oli hyvä lenkki keli koiran kaas, käytii mehtää kierteleen ja olihan sielä vettä!!

  VastaaPoista
 3. Sehän on mukavasti alkanut Lenon vuosi - ja ennen kaikkea tasaisesti. Tahti on hyvä. Lienee pian 100km kasassa v.2014. Hyvä, hyvä!

  VastaaPoista
 4. Leno painaa par´aikaa 24h kisaa Kokkolassa!!! Lähti sinne kaikessa hilijasuuvessa.

  VastaaPoista