Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. kesäkuuta 2014

Palautuminen sujuu,,, Hyvin!

Mukava huomata et kisa kisalta menny paremmin palautuminen! Toki joka kisassa ollu omat jutut kuten eka kisa nivalassa kaikista kivuliain polven takia omasta mielestä paras kisa vaikeukset huomioiden! Vierumäki oli tosi kostee kisa ja vaativin rata, jalat tosi isoilla rakoilla! Kokkola meni suht hyvin ja hyvin jo iskussa mitä nyt ohut uus iho vähä jarruttaa pitempää lenkkiä.kokeilin yks ilta24km. Ja ei ois kyllä pitempään kestäny vielä! Pitäs kohta ruveta polttaa läskiä pois eli reenaa eka kertaa tosissaa ens vuotta varten! Mut näissä hommissa mikää ei oo varmaa eikä itsestää selvää! Eli ei oo tulossa ennätystä ehkä ens vuonna itelle, mut nautin liikkumisesta ja saa samalla haistella ilmoja! Vielä iso kiitos Kokkolan kisoissa tsempanneille! Jäi mieleen Järvelä se on mahtava persoona! Autto mua sillo aamusta ja loppu vessakäynnit! Laskin kisan aikana 20 kertaa asti wc käynnit sit ei enää kiinnostanu monesti sielä tuli käytyä mut jotai imeyty ku ei taju lähteny kisan aikana! Nii ja kävi yöllä muutama kiertää mukana kierroksia järjestäjistäkin jotka hoiti hommat mahtavasti! 40 Tuli ikää jo täytee tuossa ihan ohi mennen! Ei isommin juhlittu! Muutamia kävi kylässä esim, Onnin käynti johti siihen et sai houkuteltua vinnurvaa ilta lenkille! Ja toi tarpeesee juomavyön jota mulla ei ennestään ollut! Meikä leikillää puhuu hifisteliöistä ku itelle ei oikee tuu osteltua mitää juttuja vaikka tarpeen välillä ois! Seuraavana uuvet kengät ja pohjalliset! Kohta alkaa nivalan kovimman liikkujan 6 vuorokauven rutistus! Tsemiä cosmos! Muistakaa seurata!
Näihin kesäisii tunnelmii on hyvä lopettaa tää sekava kirjottelu! J.leno

6 kommenttia:

 1. Nyt on Lenolla kova nälkä päällä! Sen kuulee ja näkee. Tuskin maltamme odottaa tulevaa. Hyvä, Leno!!!!

  VastaaPoista
 2. kyllä me porukalla sulle annettiin mahakurajäädykettä. ite olin sielä autettavien puolella enämpi aika pitkälle kans.
  mutta kova ukko oot ku istumatreenillä vedät 130k/24h. ens kerralla auon sulle sopivasti päätä vielä enempi, niin mennee 150k.
  -järvelä-

  VastaaPoista
 3. Kiitos viesteistä! Just kävin tuossa Onnilla porisee tulevia ja menneitä juttuja! Kuulin sitä kautta et Järvelä on tänne laittanu viestiä. Oli vähä aikaa sitte vetäny onnistuneen kisan kovalla tuloksella tais olla 100km kisa ja alle 10 tuntiin!! Hyvä Järvelä!! Ja viimenen kymppi meni kyllä sun vittuilun ansiosta! Toivottavasti törmätää taas jossai! Huomenna alkaa reeni seuraavaan kisaa kohti! Mut vielä ei tiiä missä ja millon se on!!!

  VastaaPoista
 4. Siis mulla Kokkolassa meni se viimenen kymppi Järvelän mukavilla kannustuksilla! Huumoria pitää ja saa olla.com

  VastaaPoista
 5. Jep, kokoajan opitaan ku ikää tulee! Ja tulevia pitempiä harjotuksia!!

  VastaaPoista