Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Vähisä jo ulkoillu♡

Tasasella alustalla jo pystyy käveleen nyt ma-la 5 lenkkiä tullu tehtyä... Tänään pisin niistä 9,4Km!!!! Joten huonomminki vois olla!! Vasen jalka vaivaa vielä ei kerry enää vettä mutta vasen sivu kipeytyy varsinkin jos ei oo tasainen alusta!! Varmaa on lihaksissa ja nilkan hermoissa vielä vikaa!! "Mutta jos ei rupee liikkuu nii tulee päähän vikaa"siis lisää vikaa!
Sen verta rauhassa pitää mennä et en kipeenä lähe,, paitsi kerran tällä viikolla!
I-sr reitillä tuli kovat ennätys ajat Erkin ja Onnin toimesta eli tämän hetken kovimmat Ultra Miehet Nivalassa!!!
Tarkotus koiraa ulkoiluttaa sen verran tässä kuussa et tulee 1000Km täytee tälle vuotta käppäilyä! Kova on liikkumis into nyt näillä lakeuksilla ja hyvä niin uusia nimiä nousee kokoajan lisää. Iso Kiitos kuuluu Onnille joka elää täysin tälle hommalle ja saa porukan liikkeelle!!! Jokaisen kannattaa liikkua pääasiassa itelleen ja omaksi hyväksi miettimättä muitten kilsoja tai saavutuksia!!! Itekki luulin et 5km oli pitkä lenkki kolmesti ku vko ssa joskus kävi ja niin se olikin sillon joskus.. Nyt alle 10 km lenkki ×5 viikossa tuntuu naurettavan vähälle! Mutta yksikin liikuttu km päivässä on jo hyväksi! Terveyttä jos riittää niin homma toimii!! Painon puotosta alottelen tässä hiljoksii nii jospa rupee kulkeen! Ilmat suosii nyt ulkoileen kaikki Hymyssä suin♡♥♡♥

1 kommentti:

  1. Hyvä, Leno! Hyvin sanottu - jokainen omaksi hyväksi ja yksikin liikuttu kilsa on hyväksi... Eihän kaikkien tarvi olla kilpatasoa... Kiitos kauniista sanoista. Koitetaan innostella. Kyllä minä oon kärkipäätä enemmin innostajana kuin juoksijana. Sen verran ennakkoluulottomuutta, että tulee vaan laitettua nokkaansa usein tuonne I-SR2014 reitille. Kyllähän ne oikiat juoksijat lanaa minun ja Erkin ajat tuntitolkulla sitten kun tuonne vaivautuvat. Mutta onpahan nyt jonkinlaiset nimelliset pohjat. Erkki tosin koputtelee jo top-juoksijoiden kerhoa, toisin kuin minä. Tsemppiä!

    VastaaPoista