Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. tammikuuta 2013

118

118km pitäs jaksaa /paikkojen pysyä kunnossa vielä, ennen ku vaihtuu helmikuuksi! Kun päästin suustani jostai syystä jollekki joulukuu lopulla et käppäilis tammikuussa 500km! On siinä vielä tekemistä! Ja se on tuo" kävely "aikaa vievää hommaa! Ja huomasin et ku jää lenkkiä käymättä ja käy sit illalla pitemmän ja sattuu et seuraava aamu on taas ainut mahis ja siihen käy rääpii sit taas pitkän lenkin,,,,, Nii onhan se" palautuminen" kaukana siitä mitä sen pitäs olla!! Eli kyllä on ukko täälä jo jumissa joka paikasta!! Siis" jalkoja" unohtamatta!!! Mut se hyvä olo ja mieli sieltä taas löytyy ku joutuu ahtaasee rakoo taas huomenna rykäsee lenkin! Mut tsemiä ja jatkuvuutta kaikille! Nii ja ei sit kuulema oo 24 kisaa tälle vuojelle suomessa!!!! On aikaa siis kehittyä!! Ja lahjatonhan se kyllä kerkee sit kehittyäkki....Ehkä.com  Sarjankylä hiljenee näihin tunnelmiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 kommenttia:

 1. 20-21.9.2013 on sittenkin Vierumäellä virallisesti mitattu 24h kisa.

  http://www.24h-juoksu.net/info-2/reitti/

  VastaaPoista
 2. on se raaka mies!
  t: järvelä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierumäellä sitte nähää!!! Järvelä se on kova mies juosten menee !Mulla tää on tämmöstä perus hifistely hommaa!! Mut hyviä reenejä poijjaat ja muistakaa nauttia myös kivusta!!!

   Poista
  2. jaapasejaa, eipäs vähätellä ny. mä en varmaan oo koko elämässäin kävelly 500 kilometriä. Paljonko meni tunteja tammikuun urakkaan?
   vierumäki todnäk jää väliin ja sehän tässä masentaa... mutta raaka kisa tiedossa siellä!
   -järvelä-

   Poista
 3. Onnittelut tätäkin kautta huikeasta kuukaudesta!!! Ees kuussa keveitä ja väliin rapsakoita BOLTTEJA... Toholampi (La 23.3) kutsuupi Lenoa. Mikähän lie matka? 7,9km? Puolimara? Täysmara? Lenolle kaikki on mahdollista. :)

  VastaaPoista